Jeg har kigget rundt på forskellige hjemmesider for at finde inspiration til hvordan den kunne serveres, og kom frem til at lave en vildsvinerulle.
Princippet er lidt som en rullesteg - dog med en smule anderledes fyld, og så har jeg selv skåret en tyksteg fra vildsvinet ud til et "slag" der kunne rulles sammen.
Portionen jeg lavede passede til to personer, så der skal ganges op hvis man er flere.

1 lille tyksteg (ca 450 gram)
6 fed hvidløg + to ekstra
En håndfuld tørrede, hakkede tranebær
En stor håndfuld hakkede cashewnødder
En stor dusk frisk persille, hakket
3 store tomater, hakkede
1 dåse kokosmælk
Salt og Peber
Muskatnød
Tykstegen skar jeg som sagt ud til et "slag". Jeg tog hvidløg, tranebær, persille og cashews og rullede slaget sammen om godterne. Derefter blev steget bundet sammen med kødsnor.
På en varm pande smed jeg en klat klaret smør (Ghee), og derefter brunede jeg stegen af i smørret og lagde den over i en stege so. På panden smed jeg det resterende fyld, der ikke kunne være i stegen, og så de ekstra hakkede fed hvidløg plus tomaterne og krydderier. Da det havde lumret lidt på panden hældt jeg kokosmælken over og lod det stå i et par minutter. Hældte det derefter over stegen og satte stegesoen i ovnen ved 175 grader i ca. 1½ time.
Som tilbehør fik vi blomkålsris, varmet i en gryde med salt, peber, persille og bladselleri i små tern.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar