Hvidkål er godt - stuvet hvidkål er endnu mere godt ;)
Jeg elsker stuvet hvidkål, og har tidligere lavet det super simpelt, ved at stege hvidkål mørt i kokosolie i en gryde, for derefter at hælde en ordentlig omgang piskefløde ved og lade det simre til den perfekte konsistens.
Desværre har jeg fundet ud af at jeg ikke tåler mælkeprodukter, og derfor måtte jeg i dag finde på et alternativ..
Jeg har længe gået og fiflet med idéen om at bruge kokosmælk i stedet - men har været meget nervøs, i
forhold til hvordan smagen ville blive..
Heldigvis, viser det sig, at jeg ikke havde noget at være nervøs for!
Til aften lavede jeg det på samme måde som før: Hvidkål, kokosolie, salt, peber og muskat - og har blot erstattet piskefløden med kokosmælk. BUM, den lækreste, smækreste stuvede hvidkål. Det smagte super lækkert, og man kunne på ingen måde smage at det var lavet med kokosmælk.'
I dag blev den spist sammen med hakkedrenge, bløde forårsløg og ovnbagt butternutsquash :-)
Dejligt med en succes i køkkenet :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar