tirsdag den 2. juli 2013

Bøfsandwich med hjemmebagte boller


Nogle gange er det altså bare lækker med en bøfsandwich! Elsker elsker det, og det samme gør Andreas. Problemet for mig, er gerne det hvide brød, som man normalt bruger til bøfsandwich. Heldigvis er problemet til at løse, man bager da bare bollerne selv :-)

Jeg fulgte opskrifter på boller, men halverede opskriften og brugte en halv revet squash i stedet for gulerødder. Det gjorde at bollerne ikke blev helt så søde, og det hele passede bare rigtig godt sammen :-)

Jeg lavede to store boller ud af dejen, som jeg bagte i 25 minutter ved 160 grader varmluft.
I bollerne kom der:
Mayo, ketchup, Spejlæg, hakkebøf, en skive ost, bløde løg, tomat, agurkesalat (og i Andreas': Sød sennep).

Smagte super dejligt og skønt - og hvor var det rart at kunne spise "brød" uden at have dårlig samvittighed :-)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar