Hold da helt fest, det smagte som en drøm - Vi kan begge to godt lidt søde kartofler, og denne tilberedningsmetode er klart noget jeg kan anbefale.
Selvfølgelig er det også muligt at følge samme fremgangs, og så blot bruge almindeligt kartofler i stedet - jeg er sikker på at dette vil smage lige så fremragende.

1 stor sød kartoffel
1 dl revet cheddar
Et par skiver stegt bacon, smuldret
0,75 dl kokosmælk
1 gult løg, finthakket
Salt og peber
Hvidløg, finthakket
Bag kartoflen i ovnen (ca. 50 minutter ved 220 grader).
Stik i den med en kniv for at mærke om den er færdig.
Når kartoflen er bagt, tages den ud af ovnen og deles på
langs i to halve. Kartoffelkødet tages ud (uden at ødelægge skrællen) og skrællen
sættes ind i ovnen igen, mens fyldet laves.
Kartoffelkødet, cheddar, bacon, kokosmælk og løget,
røres sammen i en skål og krydres med salt og peber og hvidløg.
Blandingen kommes tilbage i kartoffelskrællerne, og bages
en 10 minutters tid, til osten er smeltet.
Man kan krydre "mosen" som man vil - eventuelt tilsætte små hakke cherry tomater og frisk basilikum, eller lave en version med hakket stegt laks og blancheret spinat. Mulighederne er mange! God aften :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar