mandag den 1. juli 2013

Squashkage

Mmh, her ser i de lækre squashkager jeg bagte lige inden jeg besluttede mig for at leve i 30 dage uden kage :-)

Fandt for noget tid siden en opskrift på en Paleo gulerodskage i en kop. Den så vildt lækker ud - havde dog ikke gulerødder til rådighed, så brugte squash i stedet. Tog udgangspunkt i den opskrift jeg havde fundet, og redigerede så, så den kom til at passe til mine behov :-)

Til 4 ramekiner:
- ½ revet squash
- 2 frilandsæg
- 2 spsk smeltet kokosolie (Anden smagsneutral olie kan bruges)
- 7 sps k mandelmælk (anden væden kan bruges)
- ½ tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 1 tsk valniljepulver (pulver, IKKE sukker)
- Lidt salt
- 6 dadler, blendet med en sjat kogende vand
- 2 håndfulde groft hakkede hasselnødder
- 3 dl mandler blevdet til mel (3 dl, er efter blendningen. Vil skyde på at jeg brugte 175 gram)

Alle ingredienserne blev rørt sammen i en skål og fordelt i 4 ramekiner, smurt med kokosolie.
De blev bagt i 30 minutter, ved 160 grader vamluft.

Serveres med kokosflødeskum :-) (Det hårde fra kokosmælken når den har stået i køleskabet, pisket til skum. Jeg gav det lidt vaniljepulver)

Mumselumse det var en lækker lille kage :-)
Original opskriften kan findes her: http://janeshealthykitchen.com/paleo-carrot-cake-in-a-cup/#.Ucr10jTJbgV


Ingen kommentarer:

Send en kommentar