mandag den 1. juli 2013

Ovnbagt laks med flødeost og bacon :-)

Igår havde vi gæster til spisning, så jeg synes jeg ville lave noget lækkert - selvfølgelig med skøn fisk fra min arbejdsplads, Rørvig Fisk ApS.
Det blev til ovnbagt laks med flødeost og bacon, noget jeg har lavet før med stor succes, og tænkte at jeg ville prøve igen.

Du skal bruge:
1 stykke laksefilet (beregn ca. 200-250 gram pr. person)
1 pakke flødeost naturel (fx. Philadelphia)
Frisk Dild
Frisk Purløg
En pakke (ca 10 skiver) bacon

Fremgangsmåde:
Skindet fjernes fra fisken, og den lægges i et fad.
Dild og purløg hakket fint, og røres med flødeosten, som derefter smøren ud på laksen, og dækkes med bacon.
Bages i ovnen ved 180 grader i ca 30 minutter.


Man kan servere meget til denne lækre laks. Jeg lavede ovnbagte porrer der var snøret ind i serranoskinke og timian, samt halve bagte kartofler og hvidløgssmør. Og lidt Flute :-)
En anden mulighed ville være at lave en sauce verde (creme fraiche, dild, purløg, lidt sennep) og servere hjemmebagt brød til, måske som en forret :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar