torsdag den 25. juli 2013

Ovnbagt blomkål med ost og bacon

Det sidste stykke tid har jeg gået og fiflet med en masse forskellige mad og kageopskrifter, med inspiration fra de kogebøger jeg har hentet via Kindle.
Desværre har jeg nogle frygteligt lange arbejdstider, og når jeg jeg hjemme kl 18.30, er det ikke lige der jeg gider stå og være kreativ i køkkenet i flere timer.
Men! Jeg fandt en løsning - jeg har selvfølgelig fået Andreas til at lave mad efter mine opskrifter!
Første forsøg var her til aften, og jeg må sige at det er blevet ganske, ganske vellykket. Min mave var simpelthen ikke stor nok til at indholde alt det jeg gerne ville spise - så godt smagte det!

Aftenens menu stod på ovnbagt blomkål med ost og bacon - serveret som tilbehør til en stor, lækker
hakkebøf.

Opskriften lød:
1 blomkålshoved, delt I små buketter
8 skiver bacon, sprødstegt og smuldret
1,5 dl revet cheddar ost
Kokosfløde af en dåse kokosmælk
Frisk koriander, hakket
Salt og peber

Gør derefter følgende:
Hæld kogende vand henover blomkålen.
Giv kokosfløden en hurtig tur i mikroen så den er flydende – bland den med koriander, bacon, revet ost, salt og peber i en stor skål.
Tilsæt blomkål og bland det hele godt sammen.

Smør et ovnfast fad med kokosolie.
Bag ved 175 grader I 15-20 minutter.



Inspiration fra bogen: Clark, Becky. Lazy Low Cal Lifestyle Cookbooks #1 And #2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar