Okay, måske er der ikke så meget sol lige for tiden, men derfor er det alligevel sommer, og om sommeren er det jo at man godt kan få lyst til en lille is i ny og næ.. Jeg selv elsker is, og specielt ispinde, så da jeg så denne opskrift på kokos ispinde, tænkte jeg at dem måtte jeg prøve at lave..

Den oprindelige opskrift er med friske jordbær - det havde jeg dog ikke, så jeg havde den med frosne hindbær i stedet.
Til 4 ispinde skal du bruge:
½ dåse kokosmælk (200 ml)
150 gram hindbær
Agavesirup, koldslynget honning eller andet sødemiddel efter eget valg
Vaniljepulver, fx Urtekrams

Kokosmælken blandes med 1 spsk sirup og 1 tsk vaniljepulver
Hindbærrene tøes og blendes, presses herefter gennem en sigte for at få alle kernerne væk. Blandes herefter med 1 spks sirup og lidt vaniljepulver
Herefter fordeles kokosmælk og hindbær i formene, jeg gjorde sådan: 2 spks kokos, 1 spks hindbær og fortsatte indtil formene var fyldte.
Og så skal de selvfølgelig i fryseren bagefter ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar