mandag den 22. juli 2013

Pulled Wild Swine :-D

Som nogle måske ved, har vi for ikke så lang tid siden hentet et vildsvin (parteret og skåret i stege) hos en jæger, blot en times kørsel fra vores hjem.
Første gang jeg prøvede mig med vildsvin, endte det med en vildsvinerulle ala rullesteg - desværre var Andreas ikke så vild med smagen af svinet (Jeg synes selv at det smagte fantastisk).
Dog er der rigtig mange kilo tilbage af svinet, så nu gælder det for mit vedkommende om at få svinet til at smage så godt, så Andreas ikke kan holde tænderne fra det ;)

Så i forgårs tog jeg en nakkefilet fra svinet op af fryseren og satte til at tø - og i går aftes kom jeg den i en frysepose sammen med en marinade af:
Olivenolie¨
Godt med stærk paprika
Et drys tørrede chili flager
Lidt granuleret hvidløg
Salt og Peber

I morges klokken 5.30, røg den så i en stegeso og ind i ovnen på 100 grader, hvor den har stået og lumret til vi skulle have aftensmad i dag, da jeg kom hjem fra arbejde.

Da jeg kommer sent  hjem, var Andreas heldigvis ikke bleg for at stå for en del af madlavningen - så han lavede blomkålsboller til vores pulled pork burger af:
½ hoved blomkål blendet
2 æg
salt og peber
3 små revne gulerødder
1 tsk fiberhusk

Alle ingredienserne blev blendet sammen, smurt ud til 4 cirkler på en bageplade beklædt med bagepapir, og bagt i 20 minutter ved 200 grader.

I bollerne fik vi også en lækker gulerodsslaw bestående af:
Fint revne gulerødder
Tynd Mayonnaise-dressing rørt af:
- Æggeblommer
- Avocado Olie
- Valnøddeolie
- Citronsaft
- Salt

Heldigvis gik denne udgave af Vildsvinet rent ind hos Andreas - og må også sige at selve kombinationen af det lidt spicy kød, den søde gulerodsslaw og de lidt salte boller, var helt igennem perfekt!
- Alt i Alt en super lækker smagsoplevelse :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar