Jeg havde oprindeligt tænkt mig at servere tunen som bøffer, med avocado/wasabi creme og blomkålsris, men som dagen skred frem, fik jeg nye idéer... Jeg kom på andre tanker, kan man godt sige :-)
I alt fald kom det til at blive en super lækker burger med tunbøf og hjemmelavet wasabimayo.. Puhaaa, det var en ordentlig mundfuld, og en god én af slagsen ;)

2 tunbøffer (ca 150 gram pr. stk)
Halv opskrift hjemmebagte boller

Sød chilisauce
1/8 squash, skræller i fine skiver
1 gulerod, skrællet i skiver
4 forårsløg, skåret i skrå skiver
1 avocado i tynde skiver
Bollerne blev bagt efter opskriften, til to store boller :-)
Alt fyldet til burgerne var gjort klar i forvejen, så da bollerne kom glohede ud af ovnen, røg tunen på en glohed pande - 1 min på hver side - og derefter blev burgeren samlet.
Serveret med tynde skiver af vandmelon :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar