
- 1 dåse kokosmælk (Dåsen sættes i køleskabet og åbnes i bunden. Vandet hældes fra )
- 4 spks kokosolie
- daddelpure af 9 dadler og en sjat kogende vand
- 4 dl kokosmel
- 250 gram Chokolade, 85%
Jeg gjorde således:
Det tykkes fra dåsen med kokosmælk kom op i en gryde, der blev sat over høj varme.
Ned i gryden kom kokosolien.
Mens det stod og blev varmt, blendede jeg dadler med kogende vand til en tyk pure, som jeg tilsatte grydens indhold.
Da det hele var blevet varmt og smeltet sammen, tog jeg gryden af blusset og tilsatte kokosmel og rørte rundt.
Det hele kom op i en brødform, beklædt med film og kom i fryseren nogle timer.
Efterfølgende smeltede jeg chokoladen, skar kokosmassen ud i passende stykker og dyppede dem i chokoladen.
Det bliver en meget porøs masse ved stuetemperatur, derfor skal den ikke stå ude særligt længe - så bliver den næsten umulig at dyppe i chokoladen. Chokoladen holder dog snildt sammen på det hele, og jeg opbevarer dem i en bøtte i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar