Jeg elsker at have noget mere tid til at lave morgenmad, for så er det jo jeg får mulighed for at lave nogle lidt sjovere ting end det vi plejer...
Den anden dag, så jeg et bud på en toast, LCHF-style lavet i et vaffeljern - genialt, tænkte jeg, det måtte jeg bare afprøve! Og hvilken bedre dag at gøre det på, end en skøn søndag hvor man har god tid til at hygge sig med morgenmaden...
Så her kommer altså mit bud på en vaffeltoast - og jeg siger jer, den smagte bare mums!
Opskriften her er til 2 personer - og nøj hvor bliver man mæt.
Først skal vaflerne laves, og til 4 vaffelplader brugte jeg:
- 4 æg
- 16 kugler optøet, hakket spinat
- 1 dl sesammel fra funktionel mad
- 2 dl mandelmel (almindelige mandler kørt til mel)
- 3 måleskeer HUSK (den grønne)
- lidt salt

Når de er færdige, skal fyldet på.
Jeg brugte:
- 4 skiver serranoskinke
- Revet castello cheddar
- Flager af rod primadonna
Fyldet fordeles mellem to vafler hver, og skal skal de lige en tur i vaffeljernet og varmes igennem så osten smelter - og så skal de ellers bare serveres mens de er lune.
Jeg serverede dem med friske jordbær og en blåbær-ananas-kokos-drik :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar