mandag den 9. juni 2014

Indbagt mørbrad ala Terese

Hold da op, det er godt nok lang tid siden jeg har udgivet et blogindlæg - tiden har været til alt muligt andet, og sund mad har bestemt ikke været på menuen de sidste manger uger (og måneder....)
Jeg håber at starte på en frisk, og håber også at kunne give jer lidt inspiration:
Her kommer opskriften på min meget lækre indbagte mørbrad, som jeg fik inspiration til, efter at have kigget på noget billeder inden på Weberklubbens side på facebook :)

Nå, men ikke så meget hurlumhej, her kommer opskriften - du skal bruge:

1 hel svine mørbrad
700 gram hakket svinefars
2 æg
1 hel squash, revet
salt og peber
Krydderier efter eget valg (fx. spidskommen, muskat og cayennepeber)
ca. 28 skiver bacon

Start med at flette et baconnet Jeg lavet den 1 skive "bred" og 2 skiver "lang".
I en skål rører du svinefarsen sammen med den revne squash, æggene, salt og peber, og krydderier efter velbehag.
Når farsen er rørt, smøres den ud på baconnettet, og mørbraden lægges sådan cirka i midten af det hele.
Så er der kun tilbage at rulle fars og bacon rundt om mørbraden - og så skal den selvfølgelig tilberedes.
Jeg lavede den i ovnen på en stor bradepande - 45 minutter ved 200 grader - men tjek eventuelt temperatuen med et stegetermometer. Det gjorde jeg, så jeg var sikker på at den var færdig.
Den vil helt sikkert også egne sig til at blive lavet på grillen :-)

Her blev den serveret med hjemmelavet kartoffelsalat, grillet spidskål og melon omviklet med serrano skinke :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar