torsdag den 8. august 2013

Fyldt vildsvinemørbrad

Så er der endnu engang svin på menuen i det lille hjem.
Som jeg tidligere har nævnt, er Andreas ikke så vild med vildsvin (haha), så for mig handler det om at få det tilberedt på en måde så det smager godt - og knapt så meget af svin.

Denne gang stod mørbraden for skud (eller faktisk to af slagsen). Andreas elsker almindelig svinemørbrad, og det skulle ende med at vise sig, at han også godt kan lidt vildsvine-udgaven.
For at lave det lidt spændende og anderledes, valgte jeg at fylde begge mørbrad med tørrede kirsebær, og omvikle dem med bacon i skiver
De kom herefter på grillen, og blev grillet til de var færdige og baconen var godt mørk og sprød. Første servering blev ude i det fri, med kartoffelsalat til. I går spiste vi den sidste mørbrad - denne gang med tilbehør af:
Bacon og Porrer (stegt sammen i en gryde).
Paprika-stegte champignon.

Super lækker og meget mørt kød - som sagt så kunne Andreas godt lide det - og det sammen kunne jeg. Kødsmagen er lidt kraftigere end ved en svinemørbrad, og det gik super godt sammen med den sprøde bacon og det søde kirsebærfyld.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar