onsdag den 14. august 2013

Banankage

For nyligt synes jeg det var blevet tid til lidt bagværk igen - og da Andreas bestilte en banankage, så måtte det jo blive sådan én jeg gav mig i kast med.
For mig skal en banankage være super saftig, blød, tung og smage af banan - selvfølgelig!
Alt bagværk herhjemme foregår "Paleo-style" (Kager kan ikke direkte kategoriseres som Paleo, men ingredienserne jeg bruger, kan) - så den vilde jagt gik efter en opskrift på en banankage - så lækker og saftig som muligt.

Jeg endte om med at bruge denne opskrift på banankage (http://sabinemurati.dk/hr-nelsons-yndlingskage.html) - en opskrift udviklet af Sabine Murati. Hun er normal vis et geni inden for paleo-bagning, så tænkte at man ikke gik helt af vejen, hvis man kørte efter hendes opskrift ;)

Jeg lavede dog nogle små modifikationer, brugte 3 tsk. fiberhusk i stedet for kokosfibre, og tilsatte 75 gram hakket, mørk chokolade (find en der er så mørk som muligt, jeg havde desværre kun 70% i skabet).

Resultatet blev ganske tilfredsstillende - man skal dog lige være forberedt på den store mængde kokos, som kagen indeholder. Næste gang jeg bager den (og ja, der kommer en næste gang!! ;) ) blender jeg kokosmelet, så konsistensen af kagen bliver, håber jeg, lidt mere saftig og knapt så grov.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar