Vi er jo vant til at Andreas skal have madpakke med, og i de sidste par år hvor vi har boet sammen, har den stået på rugbrødsmadder og råkost - Heldigvis, og HURRA for det, så er Andreas i tirsdags hoppet med på stenalder/paleo bølgen!
Det er helt svært at udtrykke hvor glad jeg egentlig er for det - det gør så mange ting så meget nemmere! Jeg skal ikke handle ind til to forskellige slags frokost og morgenmad - og kan i stedet bare koncentrere mig om at alt hvad der ryger i indkøbskurven, er sunde og gode madvarer!
Det har helt sikkert gjort livet herhjemme meget nemmere - nu hvor vi er to om at træffe sunde valg.
Men lad os komme tilbage til det egentlige emne: Madpakken.
Når jeg fortæller om de valg jeg har truffet angående kost, hører jeg mange gange folk sige at det lyder kedeligt og specielt også at det lyder besværligt! Hhmpf. Nu må jeg lige være her :-)
Indrømmet - jeg bruger 10-15 minutter hver morgen på at lave morgenmad, det er grangiveligt længere tid end det tager at hælde mælk på havregryn, men også tid som jeg mener er givet godt ud.
Aftensmaden tager ikke længere tid at lave end så meget andet mad - jeg skærer salat og bager rodfrugter i ovnen - overhovedet ikke besværligt :-)
Og ja, så er vi lige tilbage til madpakken igen.
Søndag er den mest oplagte dag til at lave madpakker klar - så jeg har stået i dag og lavet madpakker til mandag, tirsdag og onsdag . og det tog mig faktisk ikke længere tid end den tid det tog at stege kyllingen, og bage laksen i ovnen.
Følgende kommer nogle billeder af processen, så i kan se hvordan det er foregået, og hvordan det endelige resultat blev.
Onsdag går jeg i køkkenet igen, og laver madpakker til torsdag og fredag.
Til venstre: Kylling krydret med salt og paprika, stegt i Ghee. Til højre: Lakseportioner af 200g, lagt i fad. Bagt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. |
Min Kenwood klarer alt rivearbejdet. |
2 kg gulerødder fordelt på 6 portioner. |
Stegt kylling og mayo krydret med hvidløg og allroundkrydderi. |
Bagt laks og mayo i de små bøtter. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar