Jeg Elsker frikadeller, og når de skal spises som restemad, så synes jeg jo helt bestemt at der hører remoulade til! Så - hjem og fat i piskeriset, for nu skulle der dæleme laves remoulade :-)
Det første jeg startede med var at sylte mine egne agurker.
Normal vis bruger man pickles til fremstillingen af remoulade, men men men, det går jo ikke her...
Nu har jeg bare lavet en lille portion der skulle passe til to mennesker, så jeg lavede syltede agurker af:
Det hele blev blandet sammen, og så fik det ellers lov til at stå og trække i en halv times tid (måske lidt ekstra, jeg tog ikke tid).
Næste skridt:
Jeg lavede en hjemmerørt mayonnaise af:
- 2 æggeblommer (pasteuriserede)
- Rapsolie (1½ dl cirka, koldpresset og økologisk)
- lidt groft Himalaya salt
Til denne mayo tilsatte jeg så:
- 1 forårsløg, skåret meget fint ud
- 1 lille revet gulerod
- 1 tsk. stærk karry
- 1 kogt æg, hakket
- De syltede agurketern
Rørte rundt og serverede i en frikadelle sandwich... Mums ;)
Åhhhr, sejt mand, med hjemmelavet remulade. Det ser godt ud
SvarSletMange tak - det smagte også skønno ;)
Slet