Opskriften på bundene kan du således finde via ovenstående link, mens hindbær fyldet er en lidt anden sag, dog med inspiration fra samme link som opskriften på bunden kommer fra.
Til hindbærfyldet brugte jeg:
300 gram frosne hindbær
½ dl vand
3 spsk (3 klumper) palmesukker
½ tsk vaniljepulver
3/4 tsk agar agar
Herefter kom det op i gryden igen og agar agar blev tilsat. Da det begyndte at tykne, hældte jeg det op i en dertilrettet form.
Agar Agar virker som gelatine, og hindbærsaucen får altså en geleagtig konsistens når den køler ned (det tog ca. 20 minutter i køleskab), og den var derefter til at skære ud i stykker der passede til de bunde jeg havde bagt.
Snitterne blev pyntet med smeltet hvid chokolade (mørk kan sagtens anvendes), og nydt i godt selskab :-) Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar