søndag den 19. januar 2014

Hjemmebagt flødeleverpostej

Ja ja, i læser rigtigt - nu har hun været i køkkenet igen!
Denne gang har jeg forsøgt mig med at bage leverpostej, og det forstår jeg simpelthen ikke at jeg ikke har prøvet noget før... Jeg tog nu også en lille genvej, og købte en pakke på frost, hvor spæk og lever allerede er blandet. Næste gang køber jeg fersk lever og spæk - jeg skulle bare lige finde ud af om det var noget jeg gad begive mig ud i en anden gang, og det er helt sikkert noget jeg gider!

Fordelen ved at lave det selv, er jo selvfølgelig at man selv kan bestemme hvad der kommer i... Ingen mærkelige ingredienser og E-numre, og det giver kun højere karakterer i min bog.

Jeg købte 5 dl foliebakker, som jeg valgte at bage dem i, da jeg ikke havde nogle porcelænforme hjemme, som jeg synes ville være passende.

Jeg fik 3 (små) leverpostejer ud af denne portion: Så der har været til frokosten hele weekenden. Super lækkert!

500 gram hakket lever og spæk (14,- i fakta)
2 dl piskefløde
1 øko æg
1 løg, i tern
1/4 tsk. stødt sort peber
1/4 tsk. stødt allehånde
½ tsk salt

Det hele blev kørt sammen i min foodprocessor - jeg er nemlig ikke så meget til grovhakkede postejer, det skal være finthakket for at smage mig bedst - og smagen i denne blev da også helt fantastisk lækker og dejlig. Jeg serverede den på stenalderrugbrød, med bacon oven på... Mums ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar