onsdag den 8. januar 2014

Chai Ægge-Latte

Det er et nyt år, og det er helt sikkert tid til nye opdagelser.
Jeg har det sidste stykke tid læst meget op på LCHF (Lov Carb High Fat) og jeg må sige at jeg har fundet mange af deres opskrifter ganske interessante - desværre falder mange af dem uden for det regi jeg kokkerer under herhjemme, idet LCHF folkene er ekstremt glade for ost og fede mælkeprodukter og jeg ikke tåler mejeriprodukter særlig godt, bortset fra en smule smør en gang i mellem.

Når det så er sagt, så dukker der ind i mellem noget om, som ikke indeholder ost, og så hvis jeg synes det lyder lækkert, så skal det helt sikkert afprøves. Og så var det jo, at jeg faldt over ægge-latten!
LCHF folkene virker helt ekseptionelt vilde med det, så selvfølgelig sprang jeg i med begge ben og afprøvede den - dog, ikke med kaffe men med en lækker stærk Chai.
Safe to say - det smagte helt fantastisk! Jeg troede ikke at man kunne komme så tæt på den originale smag af Chai Latte, men det lykkedes! Fantastisk cremet smag og godt med skum på toppen... Mmh..

Jeg er solgt, og jeg lover jer, at hvis i elsker en god Chai Latte, men gerne vil undgå mælken, så vil i også elske denne her.

Til 1 kopfuld skal du bruge:
- 1 kop stærk Chai Te (Eller en anden te med stærk smag)
- 1 æg
- 1 spsk. smør (øko)
- 1 spsk. Kokosiolie

Den varme te blendes med de øvrige ingredienser, og nydes med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar