Lækker nem frokost - morgenmad - aftensmad - mellemmåltid - nemt til madpakken!
Til 1 portion skal du bruge:
- 1 løg i strimler
- 3 store håndfulde frisk spinat spinat (hvis du er meget sulten, så brug noget mere)
- 1½ dl kokosmælk (cirka)
- Tilberedt oksekød i strimler (Fx. rester fra stegen fra dagen før
- 1 fed hvidløg i skiver
- Salt, peber og revet muskatnød
- Cashewnødder
Løget steges af i kokosolie og klaret smør i en tykbundet gryde.
Når løgene er klare, tilsættes spinaten og den steger med til det hele er blevet blødt og er faldet sammen.
Kokosmælk tilsættes og der krydres med salt, peber og muskatnød.
Kokosmælken koger lidt ind til en tyk sauce, og lige inden servering tilsættes hvidløg og oksekød.
Kødet skal lige varmes igennem - op på en tallerken og pynt med cashewnødder.
Nydes med allerstørste fornøjelse :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar