Hold nu op det er længe siden jeg har postet noget herinde - truth be told, så har der ikke været noget at blogge om, ikke noget godt på madfronten i hvert fald.. Indtil nu!
Vi er hoppet tilbage op på den der velkendte hest, og prøver nu at spise så stenalderagtigt som det er os muligt.
Vi har i en periode forsøgt os med LCHF, og det er bare ikke gået godt. Så... Tilbage til det vi kender og elsker - og forhåbentlig også tilbage til den vægt vi havde inden vi kørte af sporet..
Men selvfølgelig, ingen kostændringer uden kage, og hvis jeg selv skal sige det, så er dette en af de bedre kager jeg har lavet i lang tid.
Opskriften giver to ramekiner og passer lige til et lækkertsultent par, fx. Inden de skal tage en middagslur.......
Cup cake ala drømmekage:
2 spsk øko smør
1 spsk kokosolie, god koldpresset
1 banan, moset
1 æg
2 spsk kokosfibre
1 spsk grov kokosmel
Smør og kokosolie smeltes, fx i mikroovnen. Når det er smeltet, røres de øvrige ingredienser i, og dejen fordeles i to ramekiner. Hver ramekin skal have 2 min. I mikroovnen.
Når de to minutter er gået.. Vupti, er der kage...
Og så kan man jo lige hurtigt lave lidt fyldt at komme på, som består af:
2 spsk smeltet øko smør
2 spsk kokossuller, fx urtekræmmer
1-3 spsk grov kokosmel (kom kokosmel i, til du synes det har den rette konsistens)
Fordel fyldet på kagerne og spis dem i godt selskab :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar